Du er her: FORSIDE

FORSIDE

Aflysning.

Det er med stor beklagelse, at vi ser os nødtaget til at aflyse årets Fugleskydning.
Vi har foretaget en analyse af, hvor mange skytter, der havde lyst til at deltage den 5. juni 2022.
Det viste sig desværre, at alt for få skytter havde tid og lyst til at deltage.

Muligvis skyldes dette til dels, at den 5. juni falder midt i Pinsen.
Derfor har forretningsudvalget besluttet at aflyse årets Fugleskydning.

De af foreningens medlemmer, der allerede har startet aktiviteter forud for 5. juni, bedes afvikle disse bedst muligt.

Der vil blive arbejdet på at arrangere en festaften i løbet af sommeren, så vi kan ses under hyggelige omstændigheder.
Mere herom senere.

Venlig hilsen Jørgen Vedel

-o-o-o-o-o-o-o-o-

Grønnegårds Teatret tirsdag den 9. august 2022 kl. 19.00

Borgerforeningen inviterer til en festlig sommeraften med MASKERADE - en komedie af Ludvig Holberg.

Holbergs MASKERADE er en kærlig hyldest til livet, forelskelsen – og til maskeraden. Maskeraden er nemlig dér, hvor alle, uanset stand og herkomst, kan søge hen for bag maskerne at frigøre sig fra hverdagens spændetrøje.

I MASKERADE møder vi ungdommen, anført af tjeneren Henrik, med sin trang til frisættende glæde, forførende livsudfoldelse og leg med køn, identitet og stand.
Over for ham står Jeronimus, der påberåber sig sin faderlige autoritet og raser over tidens usædelighed, løssluppenhed og uansvarlighed over for patriarkatets regelsæt!

MASKERADE er den fortryllende komedie om generationsopgør og forventninger til livet, om kampen mellem høj og lav, om kærlighed og berusende forelskelse, – og om at klæde sig ud og hengive sig til at være sig selv, eller en anden, nogle nætter om ugen.

Kom med til MASKERADE under den lyse sommerhimmel i Odd Fellow Palæets Have midt i København.

MEDVIRKENDE: Anette Støvelbæk, Morten Suurballe, Christiane Gjellerup Koch, Laura Skjoldborg, Camilla Lau, Patrick Baurichter, Lukas Toya, Mathias Flint og Kevin Eagle Oliver (musiker)
ISCENESÆTTELSE: Charlotte Munksø
SCENOGRAFI:Steffen Aarfing
KOSTUMER: Marie í Dal.
MUSIKARRANGEMENTER: Kevin Eagle Olive

SPILLESTED: Odd Fellow Palæets Have, Bredgade 28, 1260 København K
Haven og pladsen foran palæet er åben for picnic fra kl. 17.00.

PÅKLÆDNING: Det er altid tilrådeligt at klæde sig på efter vejret. Selv om solen skinner i løbet af dagen, kan det godt blive køligt, når den går ned. Tag derfor ekstra tøj med, så I ikke kommer til at fryse. Tæpper og puder til at sidde på, er også en god idé, især hvis man planlægger at spise sin mad inden forestillingen.

Den 27. juni 2022 er sidste frist til at bestille billetter til forestillingen.

Prisen er kun kr. 385.-(med rabat og de bedste pladser), som bedes indbetalt senest den 27. juni 2022 til Nordea, reg.nr. 2135 konto nr. 8973889541. Husk at anføre navn.
Tilmelding til info@gentofteborgerforening.dk eller til Ida Vedel på tlf. 22 15 80 04.

Vores sponsorer:

FORMAND KJELD HANSEN