Du er her: Hjem > Borgerforeningen maj 2021

I Gentofte Kommune

Referat af Ordinær Generalforsamling
Fredag den 4. juni 2021

Restaurant Strandlund, 2920 CharlottenlundDAGSORDEN:
Formanden Kjeld Hansen bød velkommen.

Formanden Kjeld Hansen bød velkommen.

1. Valg af dirigent: Peter Koefoed blev valgt

2. Beretning om årets aktiviteter: Kjeld Hansen fortalte om Corona situationen og de deraf alle aflyste arrangementer. I 2020 afholdtes kun Generalforsamling den 5. februar og med foredrag af kriminalkommisær Henrik Bay.

3. Det reviderede regnskab, som blev omdelt, blev kort gennemgået af kasserer Jørgen Vedel, og det blev godkendt uden kommentarer.

4. Valg af medlemmer til Repræsentantskabet.
På valg er: Tove Eriksson, Britta Andersen, Hanne Tarp, Ole Marker og Michael Hogrefe. Alle accepterede genvalg.

5. Valg af formand: Kjeld Hansen blev genvalgt med applaus.

6. Valg af revisorer: På valg er Peter Mouritzen og Ole Brusch, som begge blev genvalgt.
Valg af revisorsuppleant: Peer Petersen blev genvalgt.

7. Årskontingent bliver igen kr. 175,- for enkelmedlemmer og kr. 250,- for par, efter at have været nedsat sidste år på grund af Corona og manglende arrangementer.

8. Der var ikke indkommet nogen forslag.

9. Under Eventuelt nævnte Michael Hogrefe, at bestyrelsen gerne imødeser forslag til nye arrangementer.

Efter Generalforsamlingen fik vi et fint foredrag af vor nye borgmester Michael Fenger.

Efterfølgende spiste vi en dejlig 3-retters middag med drikkevarer ad libitum.

Referent: Tove Eriksson Dirigent: Peter Koefoed

-o-o-o-o-o-o-

Efter en meget lang Covid-19 pause er vi nu klar til nye arrangementer. Desværre er det heller ikke muligt at gennemføre vores Fugleskydning i år på grund af den korte tidsfrist til planlægning. I stedet har vi valgt at gennemføre vores generalforsamling med fest og farver.

Indkaldelse til den årlige Generalforsamling

Fredag den 4. juni 2021 kl. 18.00
Restaurant Strandlund, Strandlund 102, 2920 Charlottenlund

1. Valg af dirigent.
2. Beretning om foreningens aktiviteter i det forløbne år.
3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse.
4. Valg af medlemmer til repræsentantskabet.
På valg er: Tove Eriksson, Britta Andersen, Hanne Tarp, Ole Marker & Michael Hogrefe
5. Valg af formand. På valg er Kjeld Hansen.
6. Valg af 2 revisorer.
På valg er: Peter Mouritzen & Ole Brusch.
Valg af 2 revisorsuppleanter.
På valg er: Peer Pedersen.
7. Fastsættelse af årskontingent 2022.
8. Indkomne forslag fra medlemmer samt repræsentantskabet og
forretningsudvalget.
9. Eventuelt
Efter generalforsamlingen vil der blive en lille pause til et spændende indslag.

Derefter vil der være:
Aftenmenu:
Velkomstdrink
Rimmet torsk anrettet på kartoffelpure,- hertil grillet skalotteløg, sprød bacon og urtesalat
Grassfed oksefilet serveret,- med stegte asparges og små spæde gulerødder,- hertil pomme anna og rødvinssauce
”Peach Melba” – rompocheret fersken, mandel/kokoskage, hindbærpure, hindbær og vanijleis.
Drikkevarer ad libitum.

Dette koster kr. 395.- pr. deltager med pænt tilskud fra foreningen.
Tilmelding f.s.v. angår foredrag og spisning skal ske senest den 30. maj 2021 til Ida Vedel på tlf. 22 15 80 04, eller på info@gentofteborgerforening.dk.
Beløbet bedes indbetalt direkte til Nordea konto nr. 2135 8973889541 samtidig med tilmelding, husk navn & tekst: mad.
På grund af Covid-19, kan der blive nogle ændringer/justeringer til den måde vi gennemfører aftenen.
Blandt andet vil tilmelding ved begrænset deltagerantal ske efter princippet ’først til mølle’. Så derfor tilrådes hurtig tilmelding. Husk evt. mundbind, som skal bæres til vi sætter os ned. (hvis det stadig gælder).
-o-o-o-o-o-o-o-