Du er her: Forside

Forside

Velkommen til Borgerforeningen i Gentofte's hjemmeside.

Her har du mulighed for at læse om foreningen, kontakte formanden samt kassereren.

Vi er også på facebook, klik på linket til venstre.

Hermed et par datoer som allerede nu "bør" reserveres:

Det årlige ANDESPIL afholdes som vanligt på Strandlund den 13. november 2019.

Foreningens Generalforsamling finder sted den 5. februar 2020.

Uddybende oplysninger følger.

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

A N D E S P I L

Onsdag, den 13. november 2019 kl. 18.00

Igen i år foregår vores populære årlige andespil i Restaurant Strandlund, Strandlund 102, Charlottenlund.

Husk at møde i god tid før kl. 18.00.

Medlemmer, der ønsker at sidde sammen, bedes angive dette ved tilmelding. Vi skal så forsøge, at lave en god bordplan.

Vi starter med at spise, - menuen er ikke overraskende naturligvis AND, og ligesom tidligere:
Andelårconfit, serveret med glaseret rødkål a la Ventrup samt stegte kartofler og andesky, og desserten også som sædvanlig -
Pandekager med is.

Efter vi har nydt middagen, går vi i gang med selve bankospillet, hvor der spilles i alt 12 spil,- med indlagte pauser.

Vi plejer at være færdige med spillene ca. kl. 23.00.

Der spilles om mange dejlige præmier, og der er gjort en god indsats for at skaffe flere sponsorgaver.
Prisen for deltagelse er kr. 300.-, der dækker en velkomstdrink,  middagen og 3 spilleplader.
Drikkevarer og evt. kaffe/the bestilles og betales direkte til restaurantens tjenere.

Bindende tilmelding til Ida Vedel på tlf. 22 15 80 04 senest 4. november 2019 eller til mail: info@gentofteborgerforening.dk.
Betaling til Nordea reg. nr. 2135 konto nr. 8973889541, umiddelbart efter tilmelding.

Foto fra sidste års store gavebord. Foto formand Kjeld Hansen og Ida Vedel

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-